Receptjeim - KZK Solutions /kzoli62/

KZK Solutions
Go to content
Receptek adatbázis
Ez az adatbázis teljesen működőképes, és valós adatokat tartalmazza több nyelven. Az adatbázis folyamatosan bővül. Ma már több mint 7000 magyar és kb. 1500 német, angol és szlovák receptet tartalmaz. Ha valaki megrendeli, a bővítésekből automatikusan update-et kap. Természetesen az adatbázis több  nyelven is elérhető, de itt a recepteket mindenkinek magának kell felvinni. Jelenleg azon dolgozom, hogy az adatbázis indításakor választható legyen a kezelési nyel és ezzel együtt a felvitt receptek

Azért, hogy senki se tudjon visszaélni a programmal, levédtem.
Az adatbázis története
Az adatbázis eredetileg csak a saját szórakoztatásomra készült. 2009-ben karácsonyra meg akartam lepni a nevelt lányaim valami olyannal, ami teljesen személyre szóló és egyértelműen tőlem származik. Mivel a nagyobbik már saját háztartást vezet, valamint mindig is érdekeltek a főzés rejtelmei, magától adódott, hogy ezt a kettőt össze lehet kötni. Az ő visszajelzéseik alapján bővült és módosult a program. A működésére mindaddig garanciát vállalok, míg az adatbázist rendeltetésszerűen  ( receptek bevitelére és megjelenítésére) használják.
Fentiek nem jelentik, hogy az adatbázisban tárolt receptekre is garanciát vállalnék, hisz ezek nem az én szüleményeim, nem is állt módomban mind kipróbálni. Ehhez talán egy élet is kevés volna.

Az adatbázis leírása
Az adatbázis egy kevésbé fejlett, régebbi verziója ingyenesen letölthető a honlapomról. Természetesen ez regisztrációt sem igényel.
Mint említettem az adatbázis regisztrációt igényel. E nélkül is működőképes, de ebben az esetben nincs frissítés.
Az adatbázis mintát a képre kattintva töltheti le. (ZIP file)

Erről többet olvashat a Hírlevelemben


Itt kell megemlítenem, hogy elkezdtem átírni az adatbázisomat PHP-re. Ez az első adatbázis, ahol befejeztem a konvertálást. Az új verzió névleges összegre rendelhető. Erre mutató linket küldök a Hírleveleimben.

Ezen kívül lehetőséget adok itt megrendelésre is.
Copyright KZK Solutions © 2010 - 2022 All rights reserved
Back to content