Kezdőlap - KZK Solutions /kzoli62/

Go to content

Main menu:

Hu

Magamról

Újdonságok

14
sjan

25
dec

Elkészült a hírlevél archívumom
Az archívum közvetlenül elérhető a honlapról is

Hirlevél szolgáltatót váltottam
Hétről hétre frissítem a hírleveleim linkjeit

Ez a honlap 1280X1024 felbontásra van optimalizálva.

15
jun

Honlapom teljes átalakítása
Az angol nyelvű oldal kész és jól működik.
Ezzel együtt a honlap mobilos verziója is elkészült.

Szolgáltatásaim

Több mint 20 éve hosszú órákon át, késő éjszaka és hétvégén is az irodában voltam, ahol a kollégáim és én folyamatosan azon dolgoztunk, hogyan tegyük jobbá a munkavégzés feltételeit. Rengeteg tudást, tapasztalatot összegyűjtöttünk. A honlapomon ebből mutatok meg egy óriási mennyiséget ...

Adatbázisaim egyszerű módja annak, hogy munkáját jobban szervezze, ezáltal könnyebben és egyszerűbben vezérelje vállalkozását, miközben az árbevétele is nő. Ezzel újra felfedezheti mi is a hétvége, így végre ismét több ideje jut a családjára, ismerőseire.

Oktatásaimban minden benne van, amit érdemes tudni a modern termelés területén és még sok minden más, hogyha azt szeretné, hogy Ön és munkatársai naprakész információkhoz jussanak. Ezáltal többet fognak tudni, jobb eredményt érnek el kevesebb ráfordítással, mint a legtöbb ember

Kapcsolásaimmal olyan lehetőségeket mutatok meg, amelyek hasznosak lehetnek a mindennapi életben, illetve a szórakozás területén.

Végezetül olyan rendkívüli lehetőséget ajánlok, ahol az interim - coaching szolgáltatásomat veheti igénybe. Egyszerű és csalhatatlan technikákat adok át, amelyekkel szinte automatizálhatja az üzletmenetét, így soha többé nem kell azzal törődnie, hogyan ellenőrizze beosztottait.

És ahogy elgondolkodik ezen…nos, akkor kezd el igazán érdekessé válni a dolog…

De ne higgyen nekem! Tapasztalja meg saját maga! Nézze meg a honlapom, vagy látogasson el a WEBshopba még ma, és győződjön meg a siker édes ízéről a saját szemével. Komolyan várom, hogy beszélhessünk arról, mi érdekli, ajánlatot adhassak a problémája megoldására.

Tisztelettel

Kovács Zoltán

 
Back to content | Back to main menu