Magamról - KZK Solutions /kzoli62/

KZK Solutions
Go to content
Önéletrajzom

Nevem Kovács Zoltán

Az egyetemet Németországban végeztem mint okl. villamosmérnök. Eleinte tisztán a Hardware fejlesztés érdekelt, majd elkezdtem a Software-ekel is foglalkozni. Számítástechnikával a munkám mellett 1993 óta foglalkozom. Ez javában, rövidebb idő kivételével, főképp a napi munkám mellett történik, mivel nem vagyok főállású számítástechnikus.

Az adatbázisok fejlesztése a 90-es években "fertözött" meg.
Az oldalt azért hoztam létre, hogy felkeltsem mások érdeklödését is a rendszerezett adattárolás irányába.

Az "Adatbázisaim" menüpontban található minták mind szabadon letölthetök, így természetesen képességeikben korlátozottak. Ha valaki ezek alapján kedvet kap egy adatbázishoz, akkor egyéni megbízással állok rendelkezésére az adatbázis kifejlesztésében.

A "Kapcsolásaim" menüpontban bemutatok néhány példát az általam fejlesztett áramkörökből. Ezek a kapcsolások PDF formában letölthetők és igény szerint vállalom a testreszabásukat is. Ebben az esetben a megrendelést szintén egyéni megbízással vállalom. Természetesen ez után a megrendelő a teljes digitális dokumentációt megkapja.

Az "Oktatási anyagok" menüpontban bemutatok néhány példát az általam tartott tréningekből. Ezen anyagok is (többségében csak magyarul) szintén PDF formátumban letölthetők. Ha valaki ezek alapján oktatást szeretne tartatni velem, akkor erre is találunk módot.

A "Megrendelés" menüpontban lehetőséget adok a fent említett adatbázisok és kapcsolások rendelésének leadására. (Ezt most a WEB shopom alatt találják)
Érdeklődési köröm
Copyright KZK Solutions © 2010 - 2022 All rights reserved
Back to content